NÄIN ME TOIMIMME

Olemme erikoistuneet yrityskauppoihin, yritysjärjestelyihin ja niihin liittyvään rahoituksen toteutukseen. Autamme yrityksen omistajia suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksen myynnin, sekä yritysostosta kiinnostuneita suunnittelemaan ja toteuttamaan yritysoston. Johdamme yrityskauppaprojekteja kokonaisvaltaisesti ja tarjoamme palveluita yrityskauppaprosessin jokaiseen vaiheeseen, jotta yrityksen myynti- tai ostoprosessi sujuisi mahdollisimman nopeasti, joustavasti ja ilman, että prosessi häiritsisi asiakkaamme päivittäistä liiketoimintaa.

Myyntitoimeksiannoissa saatamme yhteen myyjän ja potentiaaliset ostajat sekä selvitämme asiakkaallemme parhaan mahdollisen ostajan. Yleensä tällaisella ostajalla on synergiaetuja myytävän liiketoiminnan kanssa. Tästä syystä ostaja pystyy maksamaan parhaan mahdollisen hinnan myyntikohteesta. Ostotoimeksiannossa analysoimme mahdollisia ostettavia yhtiöitä tai liiketoimintoja  ja saatamme yhteen ostajan ja mahdolliset ostokohteet. Tavoitteena on löytää paras ostajan ostokriteerit täyttävä kohde.

Pyrimme luomaan hyvän neuvotteluilmapiirin kaikkien osapuolten kesken. Yli 130 yrityskaupan kokemuksella, omistautumisellamme ja kyvyllämme tehdä nopeita päätöksiä saamme usein aikaiseksi tuloksellisia yrityskauppoja.

Maailmanlaajuinen kattavuus

Olemme vuodesta 2002 toimineet suomalaisena partnerina maailmanlaajuisessa yrityskauppaorganisaatio IMAP:ssa. IMAP on kaltaisistamme, riippumattomista yrityskaupan neuvonantajista koostuva globaali organisaatio, joka toimii tätä nykyä yli 30 maassa. IMAP:n ansiosta tarjoamme yritysmyynneille ja -ostoille maailmanlaajuisen ulottuvuuden ja tätä kautta asiakkaillemme paremmat mahdollisuudet löytää optimaalisia ostajia tai myyjiä kotimaan lisäksi.

Riippumattomuus

Riippumattomuus rahoituslaitoksista, tilintarkastusyhteisöistä ja asianajotoimistoista takaa objektiivisen neuvonnan yritysjärjestelyissä ja antaa meille vapauden valita sopivimmat kumppanit jokaiseen yrityskauppaan.

Luottamuksellisuus

Liian varhainen tieto yrityskauppaprosessista voi luoda levottomuutta ja epävarmuutta yrityksessä ja sen sidosryhmissä. Johdamme kaikkia projektejamme luottamuksellisesti, varmistaen että luottamuksellisia tietoja ei pääse vääriin käsiin.