Tämä on ProMan IMAP Finland

Olemme itsenäinen, suomalaisten partnereiden omistama yrityskauppoihin erikoistunut corporate finance -yhtiö, jonka asiakkaita ovat yksityiset ja julkiset yhtiöt, pääomasijoittajat sekä konsernit. ProMan on myös kansainvälisen yrityskauppaorganisaation IMAP:n Suomen edustaja ja partneri. IMAP:n maailmanlaajuiseen organisaatioon kuuluu yli 50 jäsenyritystä yli 30 maasta. IMAP:n avulla pystymme tehokkaasti toteuttamaan Suomessa myös sellaiset yrityskaupat, joissa on mukana kansainvälisiä yritysostajia tai -myyjiä.

Tarjoamme asiakkaillemme yritysmyynteihin, yritysostoihin ja niiden rahoitukseen liittyviä neuvontapalveluita. Asiakkaamme valinnan mukaisesti vastaamme joko koko yrityskauppaprosessin läpiviennistä tai yhdessä sovittavista yrityskauppaprosessin osa-alueista.

Olemme toteuttaneet yli 130 yrityskauppaa perustamisvuodestamme 1988 lähtien ja olemme Suomessa kolmen eniten yrityskauppoja tekevien neuvonantajayritysten joukossa. Pohjoismaisten IMAP-kollegoidemme kanssa olemme yleensä sijoittuneet ensimmäiseksi tai toiseksi vertailtaessa eri neuvonantajayritysten Pohjoismaissa tekemien yrityskauppojen lukumääriä. Osana IMAP:a, ProMan on johtava pohjoismainen ja kansainvälinen neuvonantajapalveluyritys.

Monen vuoden kokemuksella ja laajan kansainvälisen yrityskauppaorganisaation avulla, pystymme antamaan asiakkaillemme yrityskauppaan liittyviä palveluita riippumatta asiakkaan toimialasta tai liiketoiminnan maantieteellisestä sijainnista. Tarjoamme asiakkaillemme toimialakohtaista kokemusta, syvää ymmärrystä yrittäjyydestä, hiottua analyyttistä osaamista ja vahvaa sitoutumista viedä yrityskauppaprojektit tuloksellisesti päätökseen asti.