ProMan toimi neuvonantajana Profil-Bau Industrialin myynnissä ÅF:lle

ÅF on insinööri- ja suunnitteluyhtiö, joka toimii energiateollisuuden, teollisuuden ja infrastruktuurin aloilla. ÅF kehittää kestäviä ratkaisuja seuraavaa sukupolvea varten hyödyntäen osaavaa henkilöstöään ja teknologiaa. Yhtiö on eurooppalainen ja sillä on liiketoimintaa ja asiakkaita ympäri maailman.

Profil-Bau Industrial Oy on suomalainen, teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja tuottava yritys, joka palvelee kotimaisia teollisuuden asiakkaita. Yhtiön pääasiakasryhmiin kuuluvat kaapeli-, kaivos-, kemian-, ja voimalaitosteollisuuden toimijat. Profil-Bau Industrialin palvelut käsittävät sähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä mekaniikkasuunnittelun. Profil-Bau Industrialilla on toimistot Vantaalla, Tampereella ja Kuopiossa. Yhtiön vuoden 2017 liikevaihto oli noin 5,8 miljoonaa euroa ja käyttökatemarginaali noin 15%.

Yrityskauppa on linjassa ÅF:n strategian kanssa laajentaa teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden ja digitaalisten järjestelmien tarjontaansa Suomessa. Profil-Bau Industrial konsolidoidaan ÅF-konserniin syyskuussa 2018.

ProMan IMAP Finland toimi Myyjien neuvonantajana koko prosessin ajan.


Linkki alkuperäiseen uutiseen (ÅF)