StaffPoint vahvistaa globaalia kumppanuusverkostoaan ostamalla Randstadilta Profficen Suomen-liiketoiminnot

Suomen suurimpiin henkilöstöpalveluyrityksiin kuuluva StaffPoint-konserni ja yksi alan globaaleista markkinajohtajista, Randstad, ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa Randstad-yhtiö Proffice Groupin Suomen-liiketoiminnot siirtyvät StaffPointin omistukseen.

”Jatkossa olemme globaalin Randstadin strateginen kumppani ja edustaja Suomessa. Randstadilla on toimintaa 39 maassa ja sen palvelut kattavat 90 % markkinoista. Saamme mahdollisuudet hyödyntää paitsi kärkitoimijan kansainvälistä verkostoa, myös sen kehittämiä konsepteja ja työkaluja. Ne lisäävät asiakastyömme laatua ja tehoa”, kertoo StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Mika Kiljunen.

Randstad Group on Alankomaissa vuonna 1960 perustettu kansainvälinen henkilöstöpalvelualan konserni, joka toimii 39 maassa ja kuuluu suurimpien globaalien toimijoiden joukkoon. Randstad-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 19,2 mrd. euroa.

Randstad-konserniin kuuluva Proffice Group on pohjoismainen henkilöstöratkaisuihin ja rekrytointiin erikoistunut yhtiö. Proffice Finland Oy on sen Suomessa toimiva tytäryritys, jolla on toimipaikat Helsingissä ja Tampereella.