ASIAKASKOKEMUKSIA

”IMAP toimi Metso Powdermet AB:n kansainvälisessä ostajahaussa todella tehokkaasti.

Vesa Kainu, johtaja, Metso Ventures

”Vaikka meilläkin on kokoa, tarvitsimme yritysostoa varten ”ulkoistetun” yrityskauppaosaston, joka auttaisi meitä löytämään meille sopivia kohteita.

Dan Högström, toimitusjohtaja, Atea Oy

”Meitä oli kolme omistajaa, ja kun minä päätin lähteä eläkkeelle päädyimme yrityksen myyntiin ja päätimme antaa myynnin ProManin tehtäväksi.

Jarmo Halme, toimitusjohtaja ja osakas Recair Oy

”Syyskuussa otin Felicitaksen myynnin puheeksi erään tuttavan kanssa ja hän neuvoi minut ProManin pakeille. Sitten asioita alkoikin tapahtua varsin kiivaassa tahdissa.

Henri Kurunmäki, toimitusjohtaja ja osakas Felicitas-Kliniikka Oy

”Halusin sekä tulouttaa itselleni korvauksen vuosien työstä, laajentaa perheen omistusta että hankkia leveämmät hartiat laajentumiseen ulkopuolisen omistajan kautta.

Markku Tuomala, toimitusjohtaja ja osakas Puuilo Oy

”Parikin ruotsalaista yritystä oli lähestynyt meitä ostoaikeissa. Keskusteltuamme ProManin kanssa asiat loksahtivat paikalleen.

Jukka Anttila, toimitusjohtaja ja osakas Elgood Oy

”ProMan kansainvälisine IMAP-organisaatioineen tuntui oikealta taholta viemään ostajan etsintää eteenpäin. Kontakteja oli 18 maahan 3 maanosassa. Neuvottelut etenivät erittäin nopeasti.

Kjell Antus, CFO KWH konserni

” ProMan vahvisti mielikuvaansa ammattitaitoisena toimijana paitsi onnistuneella lopputuloksella myös pitämällä meidät Cramo Finlandin johdossa jatkuvasti ajan tasalla prosessin edistymisestä.

Mika Helenius, Cramo Finland Oy:n myyntijohtaja

”Pyysimme ProMania auttamaan Metson Oulun Komposiittitehtaan ostossa. ProManista olikin useaan otteeseen merkittävä apu, kun emme tuntuneet löytävän yhteistä säveltä myyjän kanssa.

Thomas Henss, liiketoimintajohtaja FS Composites, Saksa

”En olisi mitenkään selvinnyt tästä prosessista ilman ProManin panosta. Siksi suosittelen myös muille myyntiä suunnitteleville kääntymistä ProManin puoleen.

Camilla Sundman-Sjöström, toimitusjohtaja ja omistaja Teräskonttori Oy