CapMan Oyj:n hallinnoimat rahastot myyvät Tieturi Oy:n Soprano Oyj:lle

CapMan Oyj:n hallinnoimat rahastot myyvät Tieturi Oy:n Soprano Oyj:lle

 

Pääomasijoitusyhtiö CapMan Oyj:n hallinnoimat rahastot ja muut Tieturi Oy:n pienosakkaat myyvät Pohjoismaiden suurimman tieto- ja viestintäteknologian valmennusyhtiö Tieturi Oy:n osakkeista 100 % verkkoviestintäkonserni Soprano Oyj:lle. Kaupan myötä Sopranosta tulee Pohjoismaiden johtava viestinnän ja tietoteknologian asiantuntijayhtiö.

Lue lisää...
Myyjä: 
CapMan Oyj, Tieturi Oy
Teollisuus: 
Muut palvelut
Ostaja: 
Soprano Oyj
Teollisuus: 
Muut palvelut

 

Tieturi Oy on vuonna 1983 perustettu tieto- ja viestintäteknologian valmennusyhtiö. Vuonna 2005 toteutetun Informator -kaupan myötä Tieturi-konsernista tuli Pohjoismaiden suurin alan toimija. Tieturi-konserniin kuuluvat Suomessa Tieturi Oy, Ruotsissa Informator Utbildning Svenska Ab sekä tytäryhtiöt Virossa ja Tanskassa. Tieturi on lukuisien merkittävien ICT-alan yhtiöiden, kuten Microsoftin, Adoben, Red Hatin ja Scrum Alliancen kumppani. Yli puolet Suomen ja Ruotsin 100 suurimmasta yhtiöstä ovat Tieturin asiakkaita. Tieturi-konsernin liikevaihto kesäkuussa päättyneeltä tilikaudelta oli 16,9 miljoonaa euroa.

Soprano Oyj on Suomen johtava verkkoviestintäyhtiö, joka toimittaa yritys- ja julkishallinnon asiakkailleen verkkoviestinnän ohjelmistot, ratkaisut ja sisällöt selkeänä kokonaisuutena. Tieturin osto liittyy Soprano Oyj:n hallituksen määrittelemään kasvustrategiaan, jonka perusteella Soprano hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä viestinnän ja teknologian asiantuntijuutta. Soprano-konsernin liikevaihto 09/2012 oli 3,9 miljoonaa euroa.

ProMan toimi myyjän neuvonantajana koko myyntiprosessin ajan.