DataPro Palvelut Oy myytiin Folmer Equity Fund I Ky:n omistamalle Canorama Oy:lle

DataPro Palvelut Oy myytiin Folmer Equity Fund I Ky:n omistamalle Canorama Oy:lle

Folmer Management Oy:n hallinnoiman Folmer Equity Fund I Ky:n omistama Canorama Oy laajentaa toiminta-aluettaan ja kehittää palveluvalikoimaansa hankkimalla IT-ympäristöjen ratkaisu- ja palvelutoimittaja DataPro Palvelut Oy:n. 

Lue lisää...
Myyjä: 
DataPro Services
Teollisuus: 
IT/Teknologia
Ostaja: 
Canorama
Teollisuus: 
IT/Teknologia


DataPro Palvelut Oy on pk-yritysten ja julkisen sektorin toimijoiden IT-ympäristöjen kokonaisvaltainen ratkaisu- ja palvelutoimittaja. DataPro Palvelut Oy:n liikevaihto vuonna 2012 oli noin 6 Meuroa. Yrityskaupan kohteena on Järvenpään, Riihimäen, Hämeenlinnan ja Helsingin alueella toimivan yrityksen koko osakekanta.

Canorama Oy on toimistojen työnkulun, tiedonhallinnan, tiedon säilyttämisen ja jakelun ratkaisuihin erikoistunut yritys. Canorama perustaa toimintansa paikalliseen hyvään palveluun ja korkeaan ammattitaitoon toimien lähellä asiakasta. Yrityksen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 10 Meuroa.

Folmer Management Oy on kotimaisiin pk-yrityksiin keskittynyt pääomasijoittaja. Folmer Management Oy tukee kohdeyritysten kasvua, kehittymistä ja arvonnousua yritysjohdon kumppanuuteen pohjautuvalla toimintatavalla. Folmerin hallinnoiman rahaston suurimpia sijoittajia ovat mm. Suomen Teollisuussijoitus Oy, Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Suomi ja VR Eläkesäätiö.

Yrityskaupan myötä DataPro Palvelut Oy:n perustajaosakkaista Ossi Huttunen jää pois DataPron tehtävistä siirtymäajan jälkeen Pertti Suutarisen jatkaessa edelleen yrityksen aktiivista kehittämistä. ”Canoramasta ja Folmerista löysimme DataPro:lle dynaamisen kumppanuuden, jonka myötä asiakkaamme saavat jatkossa entistä laajemman ja kattavamman palveluverkoston”, DataPro Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Ossi Huttunen toteaa.

”DataPro vahvistaa Canoramaa entisestään, laajentaa sen toiminta-aluetta ja täydentää Canoraman palvelutarjontaa”, Folmerin toimitusjohtaja ja osakas Sami Tuominen toteaa. ”Datapron henkilöstön asiakaslähtöinen palveluasenne sopii loistavasti Canoraman tapaan toimia ja ajatella”, Folmerin pääomasijoitusjohtaja ja osakas Johanna Marin lisää.

ProMan toimi Myyjien neuvonantajana koko myyntiprosessin ajan.