Adara Pakkaus Oy on ostanut Display Pack Finland Oy:n

Adara Pakkaus Oy on ostanut Display Pack Finland Oy:n

Pakkaamisratkaisujen kokonaistoimittaja Adara Pakkaus Oy on ostanut 30.5.2014 tehdyllä yrityskaupalla Display Pack Finland Oy:n koko osakekannan.

Display Pack Finland Oy on kotimainen myymälä- ja kampanjamateriaalien valmistaja, jonka liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa. Sen merkittävimpiin asiakasryhmiin kuuluvat muun muassa suuret elintarvike-, kosmetiikka-, juoma- ja hygieniatuotteiden valmistajat sekä maahantuojat.

 
Lue lisää...
Myyjä: 
Display Pack Finland Oy
Teollisuus: 
Teollisuustuotteet ja palvelut
Ostaja: 
Adara Pakkaus Oy
Teollisuus: 
Teollisuustuotteet ja palvelut

Kaupan myötä Adaran tuote- ja palveluvalikoima kattaa koko pakkausprosessin entistä kokonaisvaltaisemmin aina myymälänäkyvyyden maksimointiin saakka sekä tehostaa asiakkaiden pakkausmateriaalien hankintaa. Adaran ja Display Pack Finlandin suunnitteluosaaminen yhdistää markkinoiden, kohderyhmän, tuotteen sekä logistiikan vaatimukset tuottavalla tavalla.

”Yrityskauppa on looginen ja tärkeä askel Adaran asiakkailleen tarjoaman arvoketjun vahvistamisessa. Myymälämateriaaleilla on tuotepakkausten ohella suuri ja jatkuvasti kasvava rooli kilpailussa kuluttajien huomiosta”, toteaa Adaran toimitusjohtaja Esa Karru.

”Liiketoimintaa on kehitetty rohkeasti uusille urille, joten Adara on nykyisin asiakkailleen kokonaisvaltainen pakkausalan ratkaisupartneri ja tarjoaa ainoana alan toimijana koko pakkausketjun palvelut. Tämän kaupan myötä Adara on markkinajohtaja myymälä- ja kampanjamateriaaleissa”, Karru taustoittaa.