ePassi laajentaa Ruotsiin hankkimalla Min Friskvård AB:n

ePassi_MinFriskvård
ePassi laajentaa Ruotsiin hankkimalla Min Friskvård AB:n

ePassi Payments Oy kasvattaa etumatkaansa Pohjoismaiden suurimpana henkilöstöetujen mobiilien maksujärjestelmien tarjoajana. 

ePassi Payments Oy on hankkinut enemmistön ruotsalaisen Min Friskvård Sverige AB:sta 29.10.2015.  Samalla ePassin käyttöpaikkaverkosto kasvaa yli seitsemällä tuhannella toimipisteellä ja ePassia voidaan vastaisuudessa käyttää maksuvälineenä myös Ruotsissa.

Lue lisää...
Myyjä: 
Min Friskvård Sverige AB
Teollisuus: 
ICT / Technology
Ostaja: 
ePassi Payments Oy
Teollisuus: 
ICT / Technology

Min Friskvård Sverige on yksi Ruotsin suurimmista henkilöstöetujen maksujärjestelmien tarjoajista. Sen toiminta perustuu ePassin tapaan internet- ja mobiiliteknologiaan, mikä tekee siitä kiinnostavan yrityksen ePassin kannalta.

Hankinnan ansiosta ePassi pystyy palvelemaan jatkossa paremmin useita sekä Suomessa että Ruotsissa toimivia yrityksiä, kun työsuhde-etujen maksuvälineiden hankinta voidaan keskittää yhdelle toimijalle. Yhdessä Min Friskvård Sverigen kanssa voidaan saavuttaa myös merkittävää lisäkasvua Ruotsissa, kun markkinoille tuodaan liikuntaedun lisäksi ePassin lounas- sekä työmatkaetujen maksuvälineet.

”ePassi on teknologiajohtaja henkilöstöetujen mobiilimaksamisessa. Min Friskvård Sverigen halukkuus soveltaa uusinta teknologiaa sekä sen mielenkiintoinen asiakaskunta Ruotsissa tekivät yrityksen hankkimisesta meille luonnollisen tavan laajentaa toimintaamme”, kertoo ePassin toimitusjohtaja Risto Virkkala.