Resolute ISMS Oy myytiin ruotsalaiselle Dustin Groupille

Resolute_Dustin_Businessforum_Yrityskauppa
Resolute ISMS Oy myytiin ruotsalaiselle Dustin Groupille

Yrityskaupan myötä, Dustin vahvistaa asemaansa ja tarjontaansa Suomen markkinoilla ja Pohjoismaissa ostamalla yhden Suomen johtavista tietoliikenteeseen ja tietoturvaan erikoistuneista yhtiöistä. 

Lue lisää...
Myyjä: 
Resolute ISMS Oy
Teollisuus: 
ICT / Technology
Ostaja: 
Dustin Group
Teollisuus: 
ICT / Technology

Yrityskaupan myötä, Dustin vahvistaa asemaansa ja tarjontaansa Suomen markkinoilla ja Pohjoismaissa ostamalla yhden Suomen johtavista tietoliikenteeseen ja tietoturvaan erikoistuneista yhtiöistä. Resolute tarjoaa tietoliikenteenkokonaisratkaisuja, jotka sisältävät johtavien valmistajien laitteistoja sekä suunnittelu-, asennus-, tuki- ja ylläpitopalveluita. Resolute liitetään osaksi Businessforum Oy:tä, joka toimii Dustin Groupin tytäryhtiönä Suomessa.

"Näemme kolme merkittävää markkinoiden kehityssuuntaa: Online muutos, jolla yhä suurempi osa ostoista siirtyy verkkoon, markkinoiden keskimääräistä kasvua voimakkaampi kasvu PK-yritysten segmentissä ja lisääntyvä kysyntä kehittyneemmille ratkaisuille ja palveluille. Resoluten oston myötä Dustin vahvistaa asemaansa kehittyneempien palvelujen ja tuotteiden toimittajana lisäämällä uusia kyvykkyyksiä koko konserniin. Tämän lisäksi konsernin asema vahvistuu Suomessa, luo edellytykset kasvulle uusissa asiakkaissa sekä tuo nykyisille asiakkaille laajemman tarjonnan ja osaamisen kaikilla konsernin markkinoilla” kiteyttää Dustin Groupin toimitusjohtaja Georgi Ganev.

"Osana Dustin konsernia, Resolutella on mahdollisuus tavoittaa uusia asiakkaita ja voimme yhdessä kehittää ja vahvistaa tarjontaamme. Dustinin vahva asema Pohjoismaissa, yhdistettynä laajaan tuote- ja palvelutarjoamaan täydentävät hyvin nykyistä portfoliotamme. Uskomme voivamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin myös jatkossa”, kommentoi Kari Vähämäki, Resoluten toimitusjohtaja ja perustaja. 

Resolute ISMS Oy on perustettu vuonna 2010. Vuonna 2014 Resoluten liikevaihto oli noin 12 MEUR (kasvua +48%). Resoluten nykyinen johto jatkaa yhtiön palveluksessa nykyisissä tehtävissään.  

ProMan toimi myyjien neuvonantajana koko yrityskauppaprosessin ajan.