Intera sijoittaa Wise Groupiin

Intera Partners Wise Group Finland
Intera sijoittaa Wise Groupiin

Wise Group Finland Oy jatkaa kasvuaan suomalaisen pääomasijoittaja Interan tukemana. Omistusjärjestelyn yhteydessä pääomasijoittaja Helmet Business Mentors irtautuu yhtiöstä. Henkilöstöosakkaat omistavat jatkossakin merkittävän osan yhtiöstä.

Lue lisää...
Myyjä: 
Helmet Business Mentors
Teollisuus: 
Construction and real estate services
Ostaja: 
Intera Fund III Ky
Teollisuus: 
Construction and real estate services

”Olemme innoissamme mahdollisuuksista, joita Interan tuki meille tarjoaa. Intera on erikoistunut yritysten kasvun vauhdittamiseen, mikä antaa meille hyvät mahdollisuudet jatkaa kasvustrategiamme toteuttamista. Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme on kasvattaa Wise Groupista johtava suomalainen rakentamisen konsultti- ja suunnittelutoimisto ja listautua Helsingin pörssiin”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska kertoo.

”Wise Group on erinomainen yhtiö, jolla on vahvat asiakassuhteet, sitoutunut henkilöstö ja laaja palveluvalikoima valtakunnallisesti”, kommentoi Intera Partnersin osakas Tomi Terho.

”Rakentamisen teknistyessä ja vaatimustason kasvaessa ammattitaitoisen suunnittelu- ja konsultointityön merkitys korostuu entisestään. Uskomme, että Wise Group pystyy jatkossakin houkuttelemaan alan parhaita asiantuntijoita joukkoonsa ja kehittämään palvelutarjoomaa asiakkailleen”, hän jatkaa.

Kaupalla ei ole vaikutuksia Wise Groupin nykyiseen toimintaan eikä henkilöstöön, ja henkilöstöosakkaat omistavat jatkossakin merkittävän osan yhtiöstä. Wise Group on kuuden toimintavuotensa aikana kasvanut Helmetin tukemana vauhdilla; vuoden loppuun mennessä konsernin liikevaihdon odotetaan ylittävän 40 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärän kasvavan yli 450 työntekijään.

ProMan IMAP Finland toimi ostajan neuvonantajana koko prosessin läpi.