StaffPoint vahvistaa globaalia kumppanuusverkostoaan ostamalla Randstadilta Profficen Suomen-liiketoiminnot

Randstad Proffice StaffPoint
StaffPoint vahvistaa globaalia kumppanuusverkostoaan ostamalla Randstadilta Profficen Suomen-liiketoiminnot

Suomen suurimpiin henkilöstöpalveluyrityksiin kuuluva StaffPoint-konserni ja yksi alan globaaleista markkinajohtajista, Randstad, ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa Randstad-yhtiö Proffice Groupin Suomen-liiketoiminnot siirtyvät StaffPointin omistukseen.

Lue lisää...
Myyjä: 
Randstad Holding NV
Teollisuus: 
Other services
Ostaja: 
StaffPoint
Teollisuus: 
Other services

”Jatkossa olemme globaalin Randstadin strateginen kumppani ja edustaja Suomessa. Randstadilla on toimintaa 39 maassa ja sen palvelut kattavat 90 % markkinoista. Saamme mahdollisuudet hyödyntää paitsi kärkitoimijan kansainvälistä verkostoa, myös sen kehittämiä konsepteja ja työkaluja. Ne lisäävät asiakastyömme laatua ja tehoa”, kertoo StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Mika Kiljunen.

Randstad Group on Alankomaissa vuonna 1960 perustettu kansainvälinen henkilöstöpalvelualan konserni, joka toimii 39 maassa ja kuuluu suurimpien globaalien toimijoiden joukkoon. Randstad-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 19,2 mrd. euroa.

Randstad-konserniin kuuluva Proffice Group on pohjoismainen henkilöstöratkaisuihin ja rekrytointiin erikoistunut yhtiö. Proffice Finland Oy on sen Suomessa toimiva tytäryritys, jolla on toimipaikat Helsingissä ja Tampereella.

ProMan IMAP Finland toimi Randstad Holding NV:n neuvonantajana koko prosessin ajan.