Sweco PM Oy ostaa Altenia Oy:n liiketoiminnan

Sweco_Altenia
Sweco PM Oy ostaa Altenia Oy:n liiketoiminnan

Sweco PM Oy ostaa Altenia Oy:n liiketoiminnan, joka on vastannut Contria Oy:n rakennuttamistoimialasta. Se siirtyy liiketoimintakaupan myötä Swecolle 1.6.2016 alkaen. 

Lue lisää...
Myyjä: 
Contria Oy/Altenia Oy
Teollisuus: 
Construction and real estate services
Ostaja: 
Sweco PM Oy
Teollisuus: 
Construction and real estate services

Contria Oy:n toimitusjohtajana toiminut Tom Eriksson siirtyy Sweco PM:n Vaasan aluetoimiston johtajaksi ja vastaa liiketoiminnasta Pohjanmaan alueella.

”Kauppa antaa meille resurssit ja mahdollisuudet toiminnan laajentamiseen osana johtavaa eurooppalaista yritystä ja henkilökunnallemme tarjoutuu uusia mahdollisuuksia kehittymiseen kaupan myötä. Pohjanmaalaisen rakennusalan asiantuntemuksen lisäksi voimme toivottavasti myös tuoda muuta osaamista Sweco PM:lle”, sanoo Altenian hallituksen puheenjohtaja Tom Eriksson.  

"Kaupan myötä vahvistamamme osaamistamme ja laajennamme palveluitamme uusille alueille. Altenialla on alueen johtava projektinjohto-osaaminen ja näkemyksemme tulevista kehityssuunnista sopivat hyvin yhteen. Rakennuttamisen lisäksi avainhenkilöt ovat panostaneet pitkäjänteisesti erityisesti kustannushallinnan menettelyiden kehittämiseen ja tästä näemme hyödyn PM:lle laajemminkin", toteaa Sweco PM:n toimitusjohtaja Maija Jokela. 

ProMan toimi Myyjien neuvonantajana koko yrityskauppaprosessin ajan.