Team Electric -yhtiöiden myynti AUCTUS:lle

Team Electric
Team Electric -yhtiöiden myynti AUCTUS:lle

Team Electric on kansainvälinen risteilyalusten ja lauttojen sähköratkaisujen toimittaja. Yhtiö toteuttaa projekteja avaimet käteen –periaatteella uusiin valmisteilla oleviin aluksiin ja tekee myös vanhempien alusten kunnostustöitä. Ennen kauppaa Team Electric koostui viidestä yhtiöstä tehden kauppoja kansainvälisesti. Yhtiön päätoimipaikka on Suomi. Arvioitu liikevaihto vuodelle 2018 on noin 17 miljoonaa euroa.

Lue lisää...

Team Electricin strategia on tarjota kokonaisvaltaisia sähköprojekteja maailmanlaajuisesti keskittyen projektijohtoon, suunnittelutyöhön yhteistyössä laiva-arkkitehtien ja -suunnittelijoiden kanssa, kustannustehokkaaseen hankintaan suoraan valmistajalta sekä resurssien hallintaan hyödyntäen yhtiön omaa kansainvälistä organisaatiota.

Saksalainen pääomasijoittaja AUCTUS on erikoistunut kansainvälisten niche-yhtiöiden kasvun vauhdittamiseen. Yksi AUCTUS:n sijoitusfokuksista on yhtiöt, jotka ovat aktiivisia nopeasti kasvavilla niche-sektoreilla, ja joilla on mahdollisuus saavuttaa johtava kansainvälinen asema markkinalla. Team Electric on erinomainen lisä AUCTUS:n sijoitusportfolioon, koska sillä on runsaasti kasvupotentiaalia, monia lisäostomahdollisuuksia sekä erittäin motivoitunut johtoryhmä.

 

ProMan IMAP Finland toimi Team Electricin neuvonantajana yrityskauppaprosessissa.