Avoine Oy myyty Vitec Software Group AB:lle

Vitec Avoine
Avoine Oy myyty Vitec Software Group AB:lle

Vitec Software Group AB vahvistaa asemaansa Vertical Software -markkinalla Pohjoismaissa ostamalla suomalaisen ohjelmistoyhtiö Avoine Oy:n koko osakekannan. Avoinen tuote on suunnattu yhdistyksille, kuten urheiluseuroille ja ammattiyhdistyksille. Ohjelmisto toimitetaan Software as a Service (SaaS) -mallin mukaan. Tilikaudella 2018 yhtiön liikevaihto oli 2,8 MEUR ja korjattu käyttökate 0,6 MEUR. Yhtiö työllistää noin 25 henkilöä.

Lue lisää...

”Avoine on hyvin johdettu ja tuottava yhtiö, jonka standardisoidut tuotteet on suunniteltu määrätylle kapealle sektorille. Kun ostamme yhtiöitä, me teemme niin säilyttääksemme ne. Näin ollen arvioimme ostokriteereitämme aina huolellisesti. Avoine sopii niihin hyvin liiketoimintamallinsa ja yrityskulttuurinsa osalta, ja meillä on ilo toivottaa uudet työntekijät ja asiakkaat tervetulleiksi”, kommentoi Vitec Software Groupin toimitusjohtaja Lars Stenlund.

”Vitecillä on paljon kokemusta yksilöllisesti kehitettyjen vertical software -tuotteiden kehityksestä, myynnistä ja tukipalveluista. Vitecin arvot ja kulttuuri sopivat meille täydellisesti. Yhdistettynä työntekijöidemme syvälliseen ymmärtämykseen asiakkaidemme tarpeista, tämä tarjoaa meille erinomaisia mahdollisuuksia jatkaa yhtiömme kehittämistä”, sanoo Avoinen toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä.

Vitec on vertical market -ohjelmistojen markkinajohtaja Pohjoismaissa. Yhtiö kehittää ja toimittaa standardisoituja ohjelmistoja niche-yhtiöille. Vitec kasvaa ostamalla hyvin hoidettuja, vakiintuneessa asemassa olevia ohjelmistoyhtiöitä. Yhtiöllä on 650 työntekijää Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.

 

ProMan IMAP Finland toimi Vitec Software Groupin neuvonantajana ostoprosessissa.