Adara Pakkaus förvärvar Display Pack Finland

Adara Pakkaus förvärvar Display Pack Finland

Adara Pakkaus Ab, leverantör av förpackningslösningar, har förvärvat Display pack Finlands hela aktiestock den 30.5.2014.

Display Pack Finland är en inhemsk prodecent av butik- och kampanjmaterial och har en omsättning på cirka 5 miljoner euro. Dess viktigaste kundgrupper inkluderar de stora livsmedels-, kosmetika-, dryck- och hygienproduktstillverkare samt importörer.

 

 
Läs mer...
Säjlare: 
Display Pack Finland Ab
Bransch: 
Industriprodukter och -tjänster
Köpare: 
Adara Pakkaus Ab
Bransch: 
Industriprodukter och -tjänster

 

Genom förvärvet täcker Adaras produkt-och tjänstesortiment hela förpackningsprocessen mer fullständigt, ända tills maximering av synligheten av produkten i affärerna. Adaras och Display Pack Finlands kombinerade expertis inom design, produkt och logistik kommer att resultera i diverse fördelar för kunderna.

"Förvärvet är ett logiskt och viktigt steg i förstärkande av värdekedjan Adara erbjuder sina kunder. Förutom produktförpackningen så har även butiksmaterialet en stor och ständigt växande roll i konkurrensen om konsumenternas uppmärksamhet ", säger Adaras VD, Esa Karru.

"Verksamheten har utvecklats i djärva nya riktningar, nuförtiden erbjuder Adara heltäckande förpackningslösningar till sina kunder. Adara är den enda inom förpackningsindustrin och erbjuder tjänster genom hela förpackningskedjan. Genom denna transaktion är Adara marknadsledande inom butik- och kampanjmaterial, " förklarar Karru.

ProMan var Säljarens rådgivare under hela fösäljningsprocessen.