StaffPoint förstärker sitt globala samarbetsnätverk genom ett förvärv av Proffices finska affärsverksamhet

Randstad Proffice StaffPoint
StaffPoint förstärker sitt globala samarbetsnätverk genom ett förvärv av Proffices finska affärsverksamhet

Ett av Finlands största rekryterings- och bemanningsföretag StaffPoint och en av branschens globala ledare Randstad, har kommit överens om att överföra Proffices finska affärsverksamhet till StaffPoint. 

Läs mer...
Säjlare: 
Randstad Holding NV
Bransch: 
Other services
Köpare: 
StaffPoint
Bransch: 
Other services

”I fortsättningen är vi Randstads strategiska partner och representant i Finland. Randstad är verksam i 39 länder och deras tjänsteutbud täcker 90 % av marknaden. Vi har fått en unik möjlighet att utnyttja Randstads internationella nätverk, samt ta del av deras verksamhetskoncept och verktyg. Detta kommer att förbättra kvaliteten och effektiviteten på arbetet med våra egna kunder”, säger Mika Kiljunen, VD för StaffPoint.

Randstad-koncernen grundades i Nederländerna på 1960-talet. Randstad är ett internationellt bemannings- och rekryteringsföretag som är verksam i 39 länder och är en av världens ledandende aktörer inom branschen. Randstads omsättning var 19,2 miljarder euro år 2015.

Proffice gruppen är en del av Randstad-koncernen och fungerar i Norden. Proffice erbjuder lösningar inom personaluthyrning, rekrytering och omställning. Proffice Finland är ett dotterbolag till Proffice gruppen som är verksam i Helsingfors och Tammerfors i Finland.

ProMan IMAP Finland fungerade som rådgivare till Randstad Holding NV genom hela processen.